О нас Реклама .... Контакты Фотоальбом Топ-статьи Акции Подписка Галереи Каталог журналов Туры
Свадебный сервис
Автомобили Агентства Банкет Гостиницы Декор Дизайнерские платья Дизайнерские украшения Дисконтная программа Кейтеринг Ювелирные украшения Ледяные скульптуры Одежда для мужчин Подарки Пригласительные Свадебные букеты Свадебные путешествия Свадебные салоны Тамада и музыка Стилисты Торты и караваи Уроки танцев Фейерверки Фото- и видеосъемка Яхты и теплоходы Шарики Свадебные интернет-ресурсы Химчистка Дизайнерские аксессуары
Праздничный календарь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42
Читайте на форуме

Вернулся.

Самые несексуальные мужчины

Cказка сказочная

Червона Калина

Название услуги: Банкет
Город: Киев
Название компании: Червона Калина
Тел.: +38 (044) 465-55-85 (ресторан), +38 (044) 332-49-91 (отель); +38 (044) 332-49-92, +38 (044) 451-61-91 (сервис)
Адрес: проспект Генерала Ватутіна, парк Дружби Народів

Дорогі гості!

Побувавши у нас один раз — ви ніколи не зможете забути цього райського куточку на березі Дніпра. Унікальне поєднання української природи, народного колориту з європейським сервісом і зручностями подарує вам відчуття щастя, гармонії з собою та світом. На місці, де у сиву давнину київські князі та міщани полюбляли відпочивати від державних справ, влаштовувати трапези та гуляння, нині розташований парк «Дружби народів», де й міститься унікальний ресторанно-готельний комплекс «Червона калина».

Розвивати та відроджувати автентичні українські традиції, дивувати різноманіттям української кухні та найкращої у світі народної пісні — саме таке завдання ставить перед собою адміністрація закладу.

Варто вам лише побажати позбавитись від міської метушні, пробок на дорогах, людського натовпу, і ви за 5 хвилин їзди від Хрещатика опинитеся в обіймах вишневого саду, кущів червоної калини, пахощів троянд, м’яти, чорнобривців, а плакучі верби над водою пробудять у вашому серці солодкі мрії та найкращі спогади. Відпочинок на всі сто подарує вам здоров’я, наснагу для нових життєвих звершень та омріяне довголіття.

Та молода пара, для якої ці категорії важливі, і до вибору місца проведення весілля відноситься відповідно. Чудовим вибором для них може стати наш ресторанно - готельний комплекс «Червона Калина». Вже з його назви видно, що тут цінують і молодятам запропонують таку різноманітну кількість майданчиків та послуг, що вони можуть просто розгубитися. Уявіть, що тільки банкетних залів в «Червоній Калині» 12! Тут є і невеличкі зали на 25 осіб та великі – на 200.

Причому кажен зал не просто має свою концепцію і індивідуальне дизайнерське рішення, але і автономні территорії. Тобто навіть при дуже великій кількості гостей в комплексі кожне свято буде зовсім особистим, індивідуальним. Такий самий підхід і в нашому ресторані - до кожного із своїх клієнтів. Більш того, до нареченим ми ставимося дбайливо. Адже при такій кількості ресторанних майданчиків «Червона Калина» ніколи не приймає більше одного весілля, щоб жених та наречена відчували себе унікальними гостями. Та, звичайно ж, для Вас ми запропонуємо абсолютно всі сервіси!

Наприклад, винуватці урочистості можуть припливти на своє свято на яхті, до радості гостей та для свого задоволення від прогулянки по Дніпру. Адже ресторанно - готельний комплекс розташований не просто на Дніпрі, а в чистій та тихій його зоні, в парку Дружби Народів, який розташований поміж двох берегів річки. Тут здавна любили гуляти київські князі та міщани. Та напевне наші гості одержують не меньшее задоволення, адже тут, в серці галасливого міста, вони потрапляють буквально в інший світ, де зростає вишневий садок, пахне квітами та навіть страви готують у відкритих традиційних українських печах.

А якщо весілля буде до ранку, то тим гостям, котрі захочуть відпочити, ми запропонуємо затишні готельні номери і навіть сауну для відновлення сил. Своїм готельним фондом ми по праву пишаємося, адже ресторанно – готельний комплекс «Червона Калина» має категорию 4 зірки. Але головна наша гордість, звичайно, та неповторна атмосфера, яка з любовью створена тут.

Отже, якщо Ви кохаєте та кохані, Вам сюди – пряма дорога! А звітси - і в нове життя!
І все це Ви зможете отримати у нас в ресторанно-готельному комплексі «Червона Калина»!

www.chervonakalina.com.ua


 
Архив статей по теме
Обмен опытомФуршетная азбукаБокальная симфонияВсе ходы ко дню «Х»Место свадьбы изменить… можноМужская работа.Большой праздник для маленьких гостейПервый маршрут семейной лодкиВизитная карточка свадьбыНаряд для автомобиляБанкетный стол зимой и летомПраздник красок на празднике жизниЦветочные краскиБольшой торт для большого праздникаВсе правила для свадебных танцевИзящное искусство преподать стол по-королевскиКак его снятьХорошие и дурные манеры по бальной шкалеКому нужны свидетелиДетские праздники по-взрослому


 
Свежий номер


Все номера ...
Галерея


Новости

12.06.2020
Черногория стала одним из первых европейских направлений, официально заявивших о статусе corona-free12 июня один из самых известных пятизвездочных отелей Черногории Regent Porto Montenegro снова открывает свои двери

31.05.2020
Beyonce совместно с компанией Flash Tattoo выпустила коллекцию переводных татуВсего в коллекции 57 рисунков, которыми певица постоянно себя украшает. И наступившее лето для этого - самое лучшее время

Rambler's Top100